Highway 1 – USA

I somras drog vi till USA. Hyrde bil i San Francisco, en Mustang Cab så klart, och tog den klassiska vägen Highway 1 från San Francisco ned till Los Angeles. En Mustang är en skön bil så klart, att köra nedcabbat är man ju inte så bortskämd med i Sverige, men på västkusten kom den faktiskt väl till pass mer än en gång. Dock ledde det till ett lite bekymmer, packningen. Bagageutrymmet är nämligen extremt litet. Det slutade med att jag “endast” kunde få med mig min lilla FujiFilm kamera, Nikon fick alltså stanna hemma på denna resa. Saknade ibland utbudet av gluggar som jag har till min Nikon-kamera, men utöver det var jag supernöjd att i alla fall fick med mig en riktigt kompetent kamera på denna resa!

, , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Fill out this field
Fill out this field
Vänligen ange en giltig e-postadress.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Meny