Maria Bild

Bilder från en fotografering av Maria Bild från i januari. Kul och lite utmanande fotografering givet ljussituationen vid plåtningen. Fick även möjlighet att filma lite vid detta tillfälle, vilket inte hör till vanligheterna.

USA | Monterey

I början av året, närmare bestämt i slutet av januari så åkte jag till USA för en veckas jobb. Spenderade en vecka i vackra västkuststaden Monterey. Fantastiskt fin stad, klassisk kuststad. Tack vare tidsskillnad var jag dessutom uppe otroligt tidigt, ett perfekt tillfälle att fånga lite härligt gryningsljus. Här är ett urval av bilder från den resan.

Saltis en söndag i januari

Packade kameraväskan och begav mig ut till Saltsjöbaden utanför Stockholm en söndag i januari. Vid den här tiden på året har man ju inte så mycket tid på sig, tiden mellan soluppgång och nedgång är relativt kort 🙂

Lösenordsskyddad: Sickla IF P08

Det finns inget utdrag eftersom det här är ett skyddat inlägg.
Dec 19

Dansuppvisning

Fick möjlighet att fotografera lite dans under en uppvisning i Nacka Aula i helgen. Härligt. Ganska utmanande givet relativt lite ljus, bra tempo, mycket rörelse … men riktigt kul. Gör gärna om det. Här är det duktiga Astrid och Thor som dansar.