Jag har bestämt mig för att lägga upp filmer med diskussion kring blider, ja en form av bildkritik skulle vi kunna kalla det. Jag kommer primärt att kritisera och kommentera mina egna bilder, men om det är någon som vill att jag skall kika på just er bild så är det bara att skicka den till mig så lovar jag att försöka ta mig an den så snart som möjligt.

Bildkritik är som vanligt ett högst subjektivt fält, kommentarer och reflektioner är således helt och hållet mina. Feel free och dela med er av era egna reflektioner och kommentarer. Må väl.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Posted on 02/12/2014